Your independent source for Harvard news since 1898

Your independent source for Harvard news since 1898

John Harvard's Journal

Picturesque Plaza

July-August 2013


Photograph by Stu Rosner


Photograph by Stu Rosner

Harvard Law School’s Wasserstein Caspersen Clinical center is pedestrian-friendly along Massachusetts Avenue, with varied landscaping and views into classrooms. To the rear, a second-floor landscaped courtyard and green roof create an elevated quad: an oasis for conversation or lunch, for students to indulge in sun-and-study biathlons, and for small functions. The green spaces also helped the building secure a LEED Gold certification for energy and environmental design.

You Might Also Like:

Courtesy of Harvard University Financial Administration

Harvard Financial Report Surplus

Mohsen Mostafavi

Photograph courtesy of the Harvard Graduate School of Design

Harvard Design Dean to Step Down

You Might Also Like:

Courtesy of Harvard University Financial Administration

Harvard Financial Report Surplus

Mohsen Mostafavi

Photograph courtesy of the Harvard Graduate School of Design

Harvard Design Dean to Step Down